Welcome

products

Vitalijek d.o.o.

”VITALIJEK” d.o.o. je farmaceutska kompanija sa sjedištem u Tuzli koja se bavi zastupništvom i distribucijom farmaceutskih proizvoda. Iskusni tim visokoobrazovanih stručnjaka osigurava poslovanje najvišeg nivoa i ozbiljnu brigu o kupcima. Zastupamo norvešku kompaniju Med-Eq širokog proizvodnog programa dijetetskih proizvoda sa vlastitim institutom za istraživanje i razvoj formulacija koje su po svojoj kvaliteti učinka na ljudski organizam daleko ispred konkurencije, kao i norvešku kompaniju Immitec, te italijansku kompaniju Shedir Pharma. Pored administrativnog prostora u kojem je smješten menadžment firme, posjedujemo i sopstveni skladišni prostor sa idealnim uslovima klimatizacije u skladu sa principima “Dobre skladišne prakse”.

Raznovrsne sekcije naše web-stranice prilagođene su Vama kako bismo Vam približili naše proizvode, njihov sastav, namjenu i mehanizam djelovanja. Također možete pronaći korisne video zapise, linkove i kontaktirati naše magistre farmacije za pomoć oko stručnog odabira Vašeg idealnog proizvoda i načina i dužine njegove upotrebe.

Vizija

Naša osnovna odgovornost je prema konzumentima naših proizvoda i uposlenicima zdravstvenog sistema sa kojima u kooperaciji unaprjeđujemo zdravlje stanovništva. S tim u vezi naša sadašnja i dugoročna vizija je distribucija visokokvalitetnih proizvoda poboljšanih formulacija proizvedenih od provjerenih i certificiranih svjetski poznatih proizvođača te prilagođavanje cijena regionalnom standardu, čak i onda kada to umanjuje naš profit.

Misija

  • Naša najveća vrijednost je stručan i iskusan kadar
  • Stvaramo efikasnu distributivnu mrežu na području cjelokupnog teritorija BiH
  • Distribuiramo visokokvalitetne farmaceutske proizvode proizvedene u skladu sa pricncipima Dobre proizvođačke prakse

Proizvodi

Zastupnici smo norveških kompanija Med-Eq i Immitec, kao i italijanske kompanije Shedir Pharma i nudimo vam širok asortiman dijetetskih proizvoda.

Konsultacije

Ovdje možete kontaktirati naše stručno osoblje i magistre farmacije,  kako bi dobili informaciijei pomoć oko odabira idealnog proizvoda koji će imati  najbolji učinak na vaš organizam i time otkloniti vaš zdravstveni problem.

 

 

 

Budite slobodni kontaktirati nas  jer  mi smo tu  radi vas! Vaš Vitalijek

Blog

Reklame i aktuelnosti

Brošure

Ovdje možete pogledati i preuzeti edukativne brošure o našim proizvodima

Kontakt